Uit eigen ervaring weten we hoe moeilijk het is om de discipline op te brengen om je elke week naar de sportschool te slepen. Veel ingewikkelde apparatuur, weinig begeleiding en afwisseling maken dat je vaak niet optimaal gebruik maakt van het trainingsuur. Bij Feel Fit 4 Life staan spiegels en luxe uitrustingen niet centraal. Jouw eigen lichaam wel. Met behulp van een aantal eenvoudige fitness benodigdheden voer je verschillende oefeningen uit, voornamelijk bestaand uit duwen, trekken, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Outdoor training in het bos behoren ook tot de mogelijkheden. Uniek is de combinatie met het zwembad, waardoor geen training hetzelfde zal zijn en de sleur niet snel zal toeslaan.

Het doel van het Feel Fit 4 Life programma is om, ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo fit en gezond mogelijk te worden. Onder de leiding van deskundige trainers zal je met veel plezier aan je fitheid werken, en resultaat bereiken. In een (wisselende) groep van 8-10 personen help je elkaar om net dát laatste stukje extra te doen, echter iedereen in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Bij Feel Fit 4 Life wordt je positief gestimuleerd het beste in jezelf naar boven te halen; zowel jong als iets ouder. Iedereen kan aansluiten. Naast de fysieke uitdagingen om fit te worden besteden we ook aandacht aan gezonde voeding, lifestyle coaching en gezelligheid met elkaar.

We organiseren ook workshops en trainingen over het bereiken van een optimale balans in je leven. Lifestyle, voeding en stressreductie zijn onderwerpen die aan de orde komen. Maar we doen ook aan een gezellige vrijdagmiddag borrel.

Feel Fit 4 Life is more than a gym… It’s a lifestyle!

If you are looking for a little push and some motivation don’t wait any longer. You are in the right hands”