Hardloop clinic 5 april as.

Hardloop clinic – woensdagavond 19.30-20.45

Op woensdag 7 juni is het weer zover! Dan valt het startschot voor de Lus van Akkrum voor de 32ste keer. Een voor Akkrumer begrip groot evenement, dat in 2013 de grens van 750 deelnemers passeerde… Lopers kunnen kiezen uit een korte lus van 7,7 km en een lange lus van 12 km. Wandelen of hardlopen; het is allebei mogelijk.

De start vindt plaats bij de sporthal en voert langs de Birstumerdyk via de Leppedyk terug naar Akkrum.

Feel fit 4 Life gaat met een groep meedoen aan deze uitdaging! Om alvast goed voorbereid te zijn op deze 7,7 km hardlopen bieden we onze leden een hardloop clinic aan en gaan we de komende weken een loopschema volgen en flink trainen voor deze leuke uitdaging!

Techniek is belangrijk, niet alleen voor topsporters maar zeker ook voor recreatieve (hard)lopers. Door een goede looptechniek kom je tot betere prestaties. Ook loop je veiliger doordat de kans op blessures sterk afneemt .Wil jij je hardlooptechniek verbeteren en beter hardlopen?

Voor Wie? Iedereen die:

Kans op blessures wil verkleinen
Hardlooptechniek wil trainen
Tips op maat wil ontvangen en een hardloopschema om in 2 maanden tijd 7,7 km te kunnen hardlopen.

Wat? Eenmalige Hardloopclinic in groepsverband clinic van 1 ~ 1½ uur
Waarom? Hardlopen is een blessure gevoelige sport! Bij ons train je de techniek, waardoor de kans op blessures veel kleiner is, er wordt spierkracht getraind die de krachten van de landing opvangen, met een juiste techniek kost het hardlopen minder energie, de spieren weten precies wat ze moeten doen om zo efficiënter te lopen.
Hoe? In groepsverband onder begeleiding van een zeer ervaren trainer/marathon loper
Wanneer? Woensdagavond 5 april om 19.30 . Je kunt je aanmelden via de App.
Mocht je nog geen lid zijn van Feel fit 4 Life dan kun je je opgeven bij Hendrik Jan 06-52355953