Bootcamp Trainingen

Welkom bij de Bootcamp trainingen van Feel Fit 4 Life

We doen dit op de Dinsdag 19.30 Rondom Akkrum en de Zondag morgen om 09.00 in Oranjewoud.

Wil jij lekker in je vel zitten en sporten in de natuur op jou tempo ?, dit kan bij ons !. Wil jij iets doen aan je conditie? Een paar kilo afvallen? of gewoon lekker bewegen om je dag goed te eindigen en of te beginnen  Kom dan van de bank, en doe mee!

Heb jij ook moeite met fitness routine oefeningen omdat het saai is en het resultaat niet altijd direct is wat jij wilt? Wij willen dat jouw tijd bij FeelFit Bootcamp productief is en dat het je plezier en voldoening oplevert.

Het lijkt zwaar, en in het begin zal je dat waarschijnlijk ook zo ervaren. Vooral de eerste trainingen zullen pittig zijn en een beetje spierpijn is geen uitzondering. Maar je gaat werken binnen je eigen grenzen en we verzekeren dat je je na elke training fitter en sterker zult voelen.

Elke training bij ons is anders! We doen soms lekker gek door eens een keer autobanden om te gooien, met zware touwen heen en weer te slaan. Aangemoedigd door je mede sporters en trainer zul je je zelf steeds weer uitdagen. Op een gezellige en informele wijze. Laat je niet afschrikken, je bepaalt altijd je eigen grenzen en doe lekker gewoon mee en verbaas jezelf door steeds weer grenzen te verleggen!

En is het jou gelukt? Dan altijd een High five!

High five