Welkom bij de trainingen van Feel Fit 4 Life in het Mienskipssintrum van Leppehiem. Wil je lekker in je vel zitten? Iets doen aan je conditie? Een paar kilo afvallen? Kom van de bank, en doe mee!Heb jij ook moeite met fitness routine oefeningen omdat het saai is en het resultaat niet altijd direct is wat jij wilt? Wij willen dat je tijd bij FF4 Life productief is en dat het je plezier en voldoening oplevert. Met 2 uurtjes sporten per week kun je optimaal trainen en het pept je op om er de rest van de week er weer tegen aan te gaan. Het voldane gevoel na een workout bij FF4 Life is een beleving die je niet eerder had na het sporten.

Het lijkt zwaar, en in het begin zal je dat waarschijnlijk ook zo ervaren. Vooral de eerste trainingen zullen pittig zijn en een beetje spierpijn is geen uitzondering. Maar je gaat werken binnen je eigen grenzen en we verzekeren dat je je na elke training fitter en sterker zult voelen.

High five!

High fiveElke training bij ons is anders! We doen soms lekker gek door eens een keer autobanden om te gooien, met zware touwen heen en weer te slaan, of met een slee met gewichten keihard 50 kg voor je uit te duwen. Aangemoedigd door je mede sporters en trainer zul je je zelf steeds weer uitdagen. Op een gezellige en informele wijze. Laat je niet afschrikken, je bepaalt altijd je eigen grenzen en doe lekker gewoon mee (en verbaas jezelf door steeds weer nieuwe grenzen te zoeken). En is het je gelukt? Dan altijd een High five!