Bootcamp Trainingen

Welkom bij de Bootcamp trainingen van Feel Fit 4 Life in het Mienskipssintrum van Leppehiem. Wil je lekker in je vel zitten en sporten op jou tempo en vanuit het groep gevoel en dus met plezier ? Iets doen aan je conditie? Een paar kilo afvallen? Kom dan van de bank, en doe mee!

Heb jij ook moeite met fitness routine oefeningen omdat het saai is en het resultaat niet altijd direct is wat jij wilt? Wij willen dat jouw tijd bij FeelFit Bootcamp productief is en dat het je plezier en voldoening oplevert.

Met 2 uurtjes sporten per week kun je optimaal trainen en het pept je op om er de rest van de week weer tegen aan te gaan. Het voldane gevoel na een workout bij FeelFit is een beleving die je niet eerder had na het sporten.

Het lijkt zwaar, en in het begin zal je dat waarschijnlijk ook zo ervaren. Vooral de eerste trainingen zullen pittig zijn en een beetje spierpijn is geen uitzondering. Maar je gaat werken binnen je eigen grenzen en we verzekeren dat je je na elke training fitter en sterker zult voelen.

Elke training bij ons is anders! We doen soms lekker gek door eens een keer autobanden om te gooien, met zware touwen heen en weer te slaan, Stukken te hard lopen en vanuit afwisseling binnen en buiten te sporten. Aangemoedigd door je mede sporters en trainer zul je je zelf steeds weer uitdagen. Op een gezellige en informele wijze. Laat je niet afschrikken, je bepaalt altijd je eigen grenzen en doe lekker gewoon mee en verbaas jezelf door steeds weer grenzen te verleggen!

En is het jou gelukt? Dan altijd een High five!

High five