De basis van elke training is de warming up. Met rek- en strekoefeningen maak je aan het begin van je training de spieren los. Daarna gaan we aan de slag met een workout welke bestaat uit een aantal techniekoefeningen en rondes waarbij intensiteit wordt afgewisseld met rust. Je werkt met een groep van 8 tot 10 deelnemers in circuitvorm aan de trainingen. Om variatie en afwisseling te geven trainen wij ook in het zwembad; FeelFitAqua. Kijk hier voor meer info over FeelFitAqua

Bij FeelFit gebruiken we een combinatie van trainingen die voortkomen uit crossfit principes. Deze manier van fitness combineert gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm. Voor alle Memberships is het trainingsprincipe hetzelfde: de locatie waar we trainen varieert (zaal, zwembad, buiten) echter alle trainingen zijn voor kracht- , cardio-  en conditieopbouw en gebaseerd op crossfit principes.

Het doel van FeelFit is om iedereen, ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo lang mogelijk fit en gezond te laten leven. Onder begeleiding van professionele trainer(s) en een fysiotherapeute, zal het team van FeelFit er alles aan doen om je fitter en sterker te maken. We trainen afwisselend in de fitnesszaal en/of het zwembad van Leppehiem (FeelFitAqua) en bij droog weer  zullen we ook een deel van de training buiten uitvoeren of de gehele training op een locatie in de buurt organiseren. Op verschillende moment worden er ook optioneel Mountainbike tochten georganiseerd, dus wanneer je een keer wilt biken door de natuur dan kun je daarbij aansluiten, zo niet volg je gewoon jouw reguliere training.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te trainen bij FeelFit:

Wordt FeelFitMember en train met de andere members voor jouw eigen doelen binnen de groep. Wil je naast jouw basisabonnement een keer extra meetrainen; geen probleem, je checkt in via de FeelFit- app en boekt jouw extra les. Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen die aan zijn of haar conditie en kracht wil werken naar eigen vermogen.

Wordt FeelFitMan en train met mannen onder elkaar aan kracht en conditie. Extra trainen? Geen probleem met jouw FeelFit- app check je easy in of uit! Deze trainingen zijn geschikt voor alle heren ongeacht leeftijd om met ” de mannen onder elkaar” te trainen op kracht en conditie.

Wordt FeelFitMom! Ben je in verwachting en wil je graag blijven bewegen? Kom naar FeelFitMom zodat je kunt (blijven) bewegen binnen jouw vermogen binnen een aangepast trainingsschema.

Rooster

Direct Inschrijven

Tarieven