Missie & Visie

Uit eigen ervaring weten we hoe moeilijk het is om de discipline op te brengen om je elke week naar de sportschool te slepen. Veel ingewikkelde apparatuur, weinig begeleiding en afwisseling maken dat je vaak niet optimaal gebruik maakt van het training uur.

Bij FeelFit4Life Bootcamp staan spiegels en luxe uitrustingen niet centraal. Jouw eigen lichaam wel. Met behulp van een aantal eenvoudige fitness benodigdheden voer je verschillende oefeningen uit op verschillende locaties, waardoor geen training hetzelfde zal zijn!

Onze missie is om jou, ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid in beweging te krijgen, je plezier te laten krijgen in sporten zodat jij gezonder en gelukkiger ouder worden .Wij bieden sportieve activiteite. . Mèt elkaar zorgen we voor verbetering van de kwaliteit van ons leven. In een (wisselende) groep van 8-10 personen help je elkaar om net dát laatste stukje extra te doen, echter iedereen in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier.

Bij FeelFit Bootcamp wordt je positief gestimuleerd om het beste in jezelf naar boven te halen; zowel jong als iets ouder. Iedereen kan aansluiten.